CFB ofwel het eerste Chili Fest België.

CFB ofwel het eerste Chili Fest België.

flyer_a5

Morgen op zaterdag 8 oktober is het dan zover. Het eerste echte chilipeper feest in België voor iedereen die interesse heeft in pittig eten en de ongekende grote variatie aan pepers in al zijn mogelijke facetten is dan.

In Ter Voort, Westerlo kan je in de Schoolstraat 1 in Fanfarezaal Heultje, gaan genieten van alle hete producten of meedoen aan de heet eet wedstrijd. Die leuke is dan de Nederlandse variant waar men enkel een hete hamburger weg moet schrokken en je dus minder lol kan beleven aan de hitte uit de pepers die in België wel aanbod gaat komen.

Daar moet je dus gewoon verse pepers eten en is de winnaar dan ook gelijk onomstotelijk ook de persoon die ook echt heet kan eten. Een enkel peper zo weg eten is goed te doen. Zelfs een hele hete maar, als je er al een paar ophebt kon je wel eens wat ongemakken gaan ondervinden.

Het maagzuur kon wel eens omhoog gaan komen en je kon wel eens een mooie rode kop krijgen. Maar dat geeft dan wel weer veel leuk foto en film momenten.

Ben je een chilihead of wil je de sfeer eens proeven van de wereld van de chilihead? Dan moet je zeker even gaan kijken bij de CFB. Zelf ben ik er jammer genoeg niet bij. Ik had heel graag deelgenomen aan de eetwedstrijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *