Chili speculaas

Chili speculaas

Ingredienten:

150 gram tapioca meel(voor een lekker bros koekje).
50 gram speltmeel(normaal tarwe meel kan ook).
1 ei.
70 gram boter.
80 gram suiker(basterdsuiker bruin is het mooiste(en lekkerste)).
snufje zout.
2 theelepels grof-gemalen gedroogde Spaansepeper.
4 theelepels speculaaskruiden.
1 theelepel kaneel.

Doe alle ingredienten in een kom en snij met 2 messen de boter tot erwt grote en maak er dan met de vingertoppen en bal van. Leg het deeg minimaal een uur in de koeling en snij er dan plakken van die je op 180 graden in de heteluchtoven en op 200 graden in een normale oven bakt.
Even laten afkoelen en genieten van de spiced speculaas.

Heerlijke chili speculaas die ook lekker is als het buiten niet koud is. Snel gemaakt en vaak ook weer snel op. Reden genoeg om weer nieuwe te maken.

chili speculaas

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *