Dragon’s Breath

Dragon’s Breath

Er is veel opspraak over de nieuwe hete aanwinst in peperland. De Dragon’s Breath is nog heter dan de Carolina Reaper en is dan ook al in een aantal blogs en op andere manieren in de media geweest. De kweker had gezegd dat deze zo heet was dat deze niet meer eetbaar zou zijn. Echter de informatie klopt niet echt in deze blogs die door Katy Evans de wereld in geholpen zijn.

Om het even wat lastiger te maken is deze soort afkomstig van Chilli Bob Price en Mike Smith de kweker. Men ging op het verhaal af van Mike en niet van Chilli Bob zijn verhaal waardoor het een beetje erg overdreven werd. Deze peper zou zo heet zijn dat deze niet eetbaar meer zou zijn. Maar dan zou deze in september dus niet worden ingezet bij een heet eetwedstrijd. Dat het weer een stap verder is dan de Reaper is ook niet gelijk dat het niet meer eetbaar is. Wel zal deze peper te heet zijn voor de doorsnee mens maar wie al een tijdje mee loopt en de echte hete jongens eet? Die kan deze ook wel hebben.

Het is echter zo jammer dat er dan gelijk berichten komen die gewoon niet kloppen en dat dit ook gelijk voor waar word aan genomen dor heel erg veel mensen. Je zou dood kunnen gaan aan deze peper. Ja hey dat kan je ook van ander eten gaan en is dit geen extreme grotere stap dan van de Trinidad Scorpion naar de Reaper.

Wat dan wel weer klopte in de informatie dat deze extreem hete pepers een mooi alternatief kunnen zijn voor de verdoving in een ziekenhuis of in derde wereld landen omdat het goedkoper kan zijn dan de narcose medicijnen die men nu gebruikt. Of voor als je niet tegen de narcose medicijnen kan is het ook een super alternatief.

Hier kan je nog eens wat informatie lezen over deze peper: http://www.bbc.com/news/uk-wales-north-east-wales-39946962.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *