Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spaarndammer Souk Markt 27 maart 2016

27 maart 2016 @ 12:00 - 18:00

Buurtmarkt Spaarndammer Souk

Spaarndammer souk 27 maart 2016(1ste paasdag) Lokatie Suikerplein/Van Noordstraat.

De stad is er voor iedereen en de buurt is je thuis. Maar niet iedereen kent z’n buur in die stad. Mensen verlangen er steeds vaker naar om in een anonieme stad hun wijk te kennen en de mensen die met hen dat buurtje maken, te herkennen. Je ontmoet elkaar echt op de Spaarndammer Souk. Dus kom uit je stoel en bezoek de Spaarndammer Souk op eertse paasdag.

Als een laagdrempelige braderie zorgt de Spaarndammer Souk ervoor buren en ondernemers met elkaar te verbinden. Iedereen kan een kraampje huren. Door er een gezamenlijk feest van te maken, trekt de Spaarndammer Souk mensen de bank af, de buurt in en de markt op.

De Spaarndammer Souk Markt is namelijk bedoeld voor iedereen, van jong tot oud, welke achtergrond dan ook. We hopen dat iedereen bij elkaar aan tafel schuift. Juist dat stukje aantafel schuiven daar heb ik dan op die dag weer heerlijke pikante producten voor. Zo heb ik een klein aantal flesjes met Smoko sweet pepre sowsu, een hot saus met Adjoem(b)a, pompoen en knoflook. Wat potjes met  faja sonde patoe, een gelei van pompoen, Adjoem(b)a,appel en granberry, wat peperzaden  om maar eens wat producten te noemen.

Ook kan je op die dag e.e.a. aan heerlijke peper producten komen proeven en genieten van de smaak belevingen welke ik in mijn pikante saus en andere chili producten verwerk. Heb je vragen over koken met chili of wil je wat tips en andere informatie over de kweek van je eigen chili pepers? Spreek mij dan rustig even aan op de 27ste maart. Als het dan niet te druk is leg ik je graag uit hoe je dat het beste kan aanpakken.

Adjoemba met pompoen

Kijk op http://www.spaarndammersouk.nl/ voor meer informatie over de Spaarndammer Souk.

 

Gegevens

Datum:
27 maart 2016
Tijd:
12:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Site:
http://www.spaarndammersouk.nl/

Organisator

Spaarndammer Souk
Telefoon:
020-7371412
E-mail:
info@spaarndammersouk.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Onbenoemde locatie
Suikerplein
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *