Peper roken.

Peper roken.

Na een aantal filmpjes en een uitdaging ben ik overstag gegaan. Gezien ik geen waterpijp heb bleef de optie in een vloeitje rollen enkel nog over. Waarom vragen mensen dan. Waarom die peper roken? Ben je daarna dan stoned.

Nou nee stoned ben je dus niet en de peper komt echt loei maar dan ook loei hard aan. De eerste trekjes waren in huis maar na een aantal zeer vriendelijke blikken heb ik dit project maar buiten voortgezet. Je moet iets voor de vrede over hebben.

De damp is nog erger dan dat je ermee gaat koken wat voor heel veel mensen al een aanslag op de luchtwegen is maar echt bij het roken komt dat dus nog sneller op je af.

En superhot roken is dus best een impact en hoesten als een daas is de reactie die ik maakte. Pas halverwege was het een beetje gewenning en kon ik zonder te veel problemen de peperstick oproken.

Het is ook niet iets dat ik snel nog ga herhalen buiten dat ik dan wel kan zeggen dat je luchtwegen wel goed open gaan. Verkoudheid komt opzeker los maar om daarom nou een peper te gaan roken. Nee ik ga dat dus niet doen maar wilde het ook wel eens meemaken en dat heb ik dus gedaan. En bij verkoudheid neem ik wel wat peperhoning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *