Pikante cakerol

Pikante cakerol

ingredienten :

Voor de cake :
3 eieren.
75 gr. suiker.
75 gr. half meel en half maizena.
snufje zout.
6 eetlepels kant en klaar chocomelkmix.
1 theelepel Cacao poeder.

De eieren en suiker luchtig kloppen dit neemt wel tot 20 min. in beslag. Dan de smaakmakers(zout en de cacao) en het meel mengen en dat spatel je door het ei met suiker mengsel. Je kan met het beslag ook een normale cakevorm vullen maar dan ook de baktijden aanpassen en 30 tot 45 min. bakken.

Op 200 graden(hetelucht op 180) 7 tot 10 minuten bakken en dan zo heet mogenlijk met bakpapier oprollen anders gaat e.e.a. scheuren(had ik dus).

Dan aflaten koelen en in smeren met :

Klopklop(dan hoef je geen slagroom-versteviger te gaan gebruiken) 1 pakje waarvan iets meer dan de helft op de cake gaat en de rest kan je in je koffie doen oid.

3 eetlepels viervruchtenjam mengen met 2 theelepels honing waar zeer hete pepers in zijn ingemaakt(ik heb de Carolina Reaper gebruikt en de cake blijft dan lekker en eetbaar voor een breed publiek(geen over-kill maar een net iets extra bite).

De rol even in de koelkast voor serveren en klaar.

1 Comment on Pikante cakerol

Koek En Gebak Met Pepers said : Guest Report 3 years ago

[…] http://peperschrift.nl/pikante-cakerol/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked