Siroop van pepers

Siroop van (Spaanse)pepers

Siroop-van-pepers

Ingredienten:

Een lekkere verfrissende drank van Spaansen pepers die koel het lekkerste is. Lekker voor op een warme zomerdag onder de parasol.

Zonder hitte :

Gebruik voor de siroop die geen hitte heeft 1 peper zonder zaden en zaadlijst per 100ml water en snij klein en breng aan de kook. Laat het 5 tot 10 min. koken en zet de staafmixer erop. Haal het sap door een kaasdoek oid en hou je iets van 90 ml over van de gestarte 100ml. Hier doe je 45 tot 90 gram suiker bij

en breng even aan de kook. Doe in schone fles of pot . Aanlengen 1:7 tot 1:9.

Met hitte :

Gebruik voor de siroop die hitte heeft 2 pepers met zaden en zaadlijst per 100ml water en snij klein en breng aan de kook. Laat het 5 tot 10 koken en zet de staafmixer erop. Haal het sap door een kaasdoek oid en hou je iets van 80 ml over van de gestarte 100ml. Hier doe je 40 tot 80(bij t80 is het gelijk weer minder heet)gram suiker bij en breng even aan de kook. Doe in schone fles of pot . Aanlengen 1:7 tot 1:9.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *