Twijfels

Twijfels

Het zoeken naar welke soorten ik voor volgend seizoen wil gaan zaaien heb ik achter de rug. Erg veel ruimte heb ik komende maanden echter niet voor de planten en moet ik eigenlijk dus nog een keus gaan maken of ik dan wel zou gaan zaaien voor het volgende seizoen.

Echter is het zaaien zo leuk om te doen en is ook een soort van overbrugging in de periode dat er in de tuin eigenlijk niets te doen is dat ik dat dus niet zou willen missen. Dus dan maar gaan zaaien voor de lol?

Die keus is dus voor mij dus best lastig dit jaar en dat terwijl het zaaiseizoen voor de Capsicums nu toch al kan gaan starten. Dan anders dit jaar maar gaan zaaien voor de verkoop van plantjes of de zaailingen gaan weggeven.

Maar als ik ga weggeven dan moeten de soorten die ik zaai weer niet te hete pepers gaan geven anders wil geen mens de plantjes hebben. Of ik moet gaan kijken of ik een deal kan gaan maken hier en daar en dus de planten ga uitbesteden en een deel van de oogst zie terug te krijgen.

Gelukkig heb ik nog enkele weken om een definitieve keus te moeten maken maar makkelijker zal het niet gaan worden en zeker niet gezien het aantal planten dat er dit jaar nog zo mooi bijstaan en ik dus graag zou willen laten overwinteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *