Het kan wel eens mis gaan.

 

Het kan wel eens mis gaan.

Het kan wel eens mis gaan. Vandaag in mijn blog even een minder leuke ervaring voor mij. Het laatste marktje waar ik heen ging had ik niet zo heel erg veel geluk. Op weg naar het marktje waar ik zou staan begaf een van mijn kratjes het en juist in de bocht vlogen al mijn gelei, jam en hot sausen dan ook uit het kratje waar de zijkant uit brak.

Het gevolg was dat al mijn inmaak dus op het fietspad lag en ik dus glas kom gaan ruimen. Splinters in mijn handen en de potjes en flesjes die nog wel heel waren zaten dus onder de gelei , saus en glassplinters en waren dus onverkoopbaar. Dat was dus best wel een domper daar ik nu met enkel verkoop van wat kruiden en wat gedroogde fruit soortjes mijn kraam huur moest gaan zien terug te verdienen.

Ondanks de domper had ik wel een hele leuke dag en heb ik mij niet laten kennen en ben met een big smile de verkoop gestart. Het mooie weer en de gezelligheid op het marktje aan de Sloterplas maakte weer heel erg veel goed.

Gelukkig was er wel animo voor de kruiden en het gedroogde fruit. Daardoor had ik net aan mijn kraam huur er weer uit. Wel nog heel veel bende welke ik naderhand nog moest gaan opruimen dan wel schoon maken en veel lekkere producten hierdoor was kwijt was geraakt.

Nu maar hopen dat het komende Spaarndammer Souk markt de 26ste juni iets meer geluk wil of mag gaan brengen voor mij. Op dit marktje heb ik dan ook wel weer een veel groter assortiment dan het laaste marktje waar ik stond dus normaal gesproken moet dat wel gaan lukken.

Ook neem ik naar deze markt weer wat nieuwe producten mee  als weer wat andere taarten met een pikante bite. Waar je ook nu weer welkom bent om van te komen proeven op zondag de 26 juni.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *