Ja wie ben ik dan?

Wie ik ben? Ik ben Stan Kelders aka Daredevils Flammables en ik ben helemaal weg van pepers. Zowel aan het telen als koken met de zelf gekweekte lekkernijen kan ik uren per dag spenderen. Het maken van en zoeken naar recepten waar pepers in verwerkt zitten is gewoon heel erg leuk. Ik ga graag op zoek naar uitdagingen in recepten en probeer de meest aparte smaken te combineren met pepers.

Door mijn eigen allergie voor tarwe ben ik heel creatief geworden in het aanpassen van recepten en vindingrijk om ook lekker te koken met producten die ik zelf graag eet. Ik geef af en toe een klein workshopje en laat dan wat verschillende manieren van zaaien of telen zien. Doe als ik kan mee aan restaurantdag en open dan een popup restaurantje voor een dag. Pikant eten is dan het thema en de sport is dan om met zo heet mogelijke pepers te koken voor een zo groot mogelijk publiek. Dat doe ik dan onder mijn alias Daredevils Flammables.

Die goede eigenschappen zet ik zo nu en dan in om mijn thuis gemaakte producten op een streek- of buurtmarkt te verkopen. Of anderen te enthousiasmeren en met het peper virus te besmetten.